VOEL JE WELKOM

Coach Café Antwerpen is een inspiratie- en ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en coaching.

WIJ HOUDEN ERVAN OM MENSEN TE VERBINDEN ROND INSPIRERENDE THEMA'S.

ONTMOET leuke mensen die ook gepassioneerd zijn door coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Laat je INSPIREREN door de sprekers, boeiende thema's en de andere deelnemers.

WIL JIJ OOK GRAAG GEÏNSPIREERD WORDEN ?

VOLGENDE COACH CAFE'S

Dinsdag 26 juni 2018

Leave a mark!

met

Charlotte Van Cauteren

INSPIRATIEBAD? COACH DAY!

 

BEZIELERS VAN COACH CAFE

ORGANISATOR - AURELIE DE KINDEREN 

De Coach Day & Coach Café's organiseren doe ik met hart en ziel. Ik heb de laatste jaren zoveel mooie, authentieke en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mensen die kiezen voor een leven vanuit vertrouwen, mensen die hun eigen weg uitstippelen, mensen die de wereld mooier maken, allemaal vanuit hun eigen missie. 

 

Veel van hen heb ik ontmoet op een evenement dat ik zelf organiseerde of een ander evenement, bijeenkomst of opleiding waar ik aan deelnam. Het zijn zo'n sterke verbindingen, ze hebben me de kracht gegeven om mijn eigen weg te gaan. Ze zijn een spiegel en dagen me elke dag uit om de beste versie van mezelf te zijn en om helemaal voor mijn missie te gaan. Ik voel me zo gedragen en ben enorm dankbaar. 

 

En dat is mijn WHY voor het Coach Café en de Coach Day: mensen een kans bieden om zich te verbinden met anderen en zich te laten inspireren, een plaats creëren waar 'toevallige' ontmoetingen uitmonden in mooie samenwerkingen en vriendschappen, een context creëren waarin we elkaar kunnen uitdagen om de beste versie van onszelf te zijn.

Je vindt me ook bij Soulworx waar ik ondernemers met een missie begeleid bij het creëren van hun droombedrijf.

FOUNDER - DOMINIQUE DEFFONTAINE 

 

Dominique heeft in 2008 het Coach Café Concept ontwikkeld vanuit haar verlangen om zo veel mogelijk coaches te ontmoeten en zo elkaar te inspireren. In 2016 werd het voor mij tijd om de Coach Café fakkel door te geven. Wat eerst een ‘we doen dat gewoon even’ leek, bleek toch een proces te zijn. Al onze stappen komen in deze éne foto prachtig tot uiting en inspireerden mij om dit met jullie te delen. Samen zijn we het proces als een dans aangegaan in volle respect voor elkaar. De hoofdingrediënten waren vrijheid, vertrouwen en verbinding. We stapten van doorgeven en aannemen, naar vrijgeven en ontvangen en uiteindelijk naar aanwezig zijn en ontvouwen. Het uiteindelijke resultaat is schitterend (zie foto). In dankbaarheid zeg ik je nu: "Aurélie, you go lady".

BEYOND GOOD AND BAD, THERE IS A FIELD.

I'LL MEET YOU THERE.

RUMI

VOLG ONS OP FACEBOOK

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN COACH DIE JE ECHT VERDER KAN HELPEN?

CONTACTEER ONS HIER

We hebben je bericht goed ontvangen!